10:24 PM
Pute­rea Lui Dumnezeu îţi repară mintea şi te scapă din necaz

Dumnezeu e pretutindeni, doar că trebuie rugat. Uneori chiar o rugăciune scurtă făcută însă din tot sufletul şi cu toată inima te ajută, dacă o zici cu putere.

Chiar numai primele cuvinte din "Tatăl nostru", dar cu adevărat înţelegând şi crezând pe Dumnezeu ca Tată, te pot ajuta. Pute­rea Lui Dumnezeu îţi repară mintea şi-ţi scoate obsesiile din cap, te scapă din necaz, numai că trebuie să-L chemi, să-L rogi.

Apoi, trebuie timp ca să-ţi alimentezi mintea cu cele bune, cu cele religioase, prin rugăciune, meditaţie şi citirea cărţilor de suflet ziditoare.

Aşadar, ca să ne mântuim şi să moştenim cu Dumnezeu viaţa veşnică, trebuie să o cunoaştem şi să o trăim cu Dumnezeu, încă din viaţa aceasta vremelnică. Trebuie, adică, să fim străbătuţi şi locuiţi de Dumnezeu, ca să se arate în noi viaţa dumnezeiască.

Iar, pe de altă parte, precum nu se află vrajbă în Dumnezeu, aşa să nu se afle nici între cei ce-L au pe El ca temelie a vieţii. Starea de pace cu toată făptura e o minune aşa de mare, încât uimeşte lumea şi o sileşte să recunoască într-aceasta fapta Lui Dumnezeu.

(Părintele Arsenie Boca)

Vizualizări: 99 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: Scapă, lui, repară, Pute­rea, din, te, şi, Dumnezeu, necaz, îţi, Mintea | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Mesajul de încurajare al Sf. Siluan Athonitul pentru întreaga omenire

CUM AU MURIT SFINȚII APOSTOLI

Să nu-i lăsați să rămână orfani a doua oară!

Nu o folosi, nu o exploata, mai pune-o și în valoare, mai scoate-o și în față...

Părintele Cleopa - Despre zeul Noroc

Total comentarii : 0
avatar