7:00 AM
Rețeta Părintelui Justin Pârvu pentru tratarea cancerului

Să nu mai mănânci carne deloc! Tumorile canceroase se hrănesc cu proteinele din carne, iar la rugăciune se schimbă treaba, ești mult mai ușor.

Să renunți la băuturile carbogazoase, cu zaharuri, îndulcitori, căci la fel se întâmplă, celulele bolnave folosesc pentru multiplicare zaharurile.
 

Ține de acum post negru: lunea, miercurea și vinerea. Postul negru, pentru cine poate, curăță organismul de boli grave și de patimi.

Dacă ai postit 12 ore fără apă și mâncare gătită pe foc, așa-i lăsat de la Dumnezeu, ca în organismul uman să apară în sânge dintr-odată, o enzimă, un hormon care distruge celula canceroasă, bolnavă.
În perioada postului negru, spune rugăciunea arhierească "Tatăl nostru" de mai multe ori, "Rugăciunea inimii" - "Doamne Iisuse" cât cuprinde, ceva la Maica Domnului, "Psalmul 50" și "Crezul" tot așa, mai mult.

Iartă pe toți acei care te-au prigonit și judecat, roagă-te pentru ei! Apă să bei seara, pe săturate, mai multă, 2-3 litri.
Când termini seara postul, mănâncă puțină pâine uscată, niște semințe, un fruct, ori o legumă nepreparată termic, la foc ori în conservă, că se strică starea lor duhovnicească.
Să te dai cu untdelemn din candelele care ard prin candelele din mănăstiri și biserici și cimitire, în cinstea martirilor din temnițele comuniste, că sunt sfinți mari în cer, în fața Lui Dumnezeu.

Iar pentru problemele interioare pune câteva picături pe o bucățică de pâine și înghite. 

(Preluat din Revista ATITUDINI Nr. 74)

Vizualizări: 3748 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: tratarea, Justin, cancerului, Rețeta, Pârvu, Pentru, Părintelui | Evaluare: 2.0/1

Alte articole

Lacrimile Liturghiei

Sfaturi de la Sfinții Părinți despre post

Pâinica Lui Dumnezeu

LA CĂSUȚA DIN POVESTE

Ridicaţi boieri porţile voastre, să intre Împăratul slavei!

Total comentarii : 0
avatar