11:02 PM
Să avem încredere în Dumnezeu și-n Maica Domnului!

Sfatul meu pentru voi, dragii mei, este să fim mai îngăduitori unii cu alții, mai cu dragoste, mai cu milă, și să fim cât mai aproape de Dumnezeu și de Maica Domnului.
Ca să știți, că-n aceste vremuri grele sau mai puțin grele, fără ajutor de Sus, nu reușim să facem față. Am întâlnit mulți oameni, care în stare de frică, decepții, din cauza timpurilor și toate acestea vin din necredință. Că nu avem încredere totală în Dumnezeu și-n Maica Domnului. Și-atunci stăm permanent în starea de frică, care ne face rău. Trebuie să avem încredere în Dumnezeu, în Maica Domnului și după cum spune și la Sfânta Scriptură: "Nici un fir de păr din capul omului nu cade fără îngăduința Lui Dumnezeu." Și-atunci, de ce să ne fie frică? Când o să vină timpul să plecăm din viața asta, o să plecăm, orice am face noi!
Dar dacă știe Dumnezeu că trebuie să ajungem la 80-90 de ani, atunci o să plecăm indiferent ce boli sau războaie o să fie. De aceea, să încercăm să nu ne panicăm, să avem încredere în Dumnezeu și-n Maica Domnului și să ne bucurăm de fiecare clipă care ne-a mai rămas, să o trăim frumos, să-I mulțumim mereu Lui Dumnezeu și Maicii Domnului și atunci, într-adevăr o să ducem o viață frumoasă.
Să ne ajute Maica Domnului! Doamne ajută!

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos

Vizualizări: 1473 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: și-n, încredere, , Dumnezeu, în, avem, Maica, Domnului! | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Simplificați-vă viața, ca să se îndepărteze stresul!

Prof. universitar dr. Dumitru Constantin Dulcan - Despre Iisus

Omule, nu băga în seamă vorbele, judecățile, jignirile și răutatea unora...

Sfatul meu e ca toți românii ortodocși să se spovedească de păcate și să se împărtășească cu Trupul Lui Hristos

Crucea de mormânt a părintelui Arsenie Boca

Total comentarii : 0
avatar