11:16 PM
Să mergem la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie să ne întâlnim cu Dumnezeu!

Căutați să fiți pomeniți la Sfânta Liturghie. Fie că vă cunoaște un preot sau vă cunoaște duhovnicul, fie că frățiile voastre dați la Liturghie, dar să fiți pomeniți. Asta e totul!

Să fiți pomeniți la Sfintele Liturghii, pentru că se pune în Sfântul Sânge părticica  aceea cu numele tău. Și se spune așa de către preot: "Spală, Doamne, păcatele celor ce s-au pomenit aici cu cinstit Sângele Tău, pentru rugăciunile Sfinților Tăi."
Și se pun toate de pe disc în Potirul cu Sfântul Sânge.
Și vă dați seama unde poți să fii, chiar dacă ești mort, chiar dacă ești viu, ești salvat; se pomenește și pentru morți și pentru vii.
Liturghia nu e o lucrare omenească, dragii  mei! Nici îngerească. E direct divină!
Pentru că nu poți tu să transformi  acolo. EL este Cel Ce este! 
Și dacă ar fi cu putință să se deschidă cerurile și chiar tavanul Altarului, n-ai vedea în  Cer mai multă lumină și mai multă așezare cum este în Sfântul Altar cu îngerii, căci HRISTOS este cu noi.

Să mergem la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie să ne întâlnim cu Dumnezeu și dacă avem  binecuvântare, să ne împărtășim cu Sfintele Lui Daruri.

(Părintele arhimandrit Arsenie Papacioc)

Vizualizări: 9747 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: ne, și, la, DUMNEZEIASCA, Sfânta, întâlnim, , Dumnezeu, cu, Liturghie, mergem | Evaluare: 4.4/5

Alte articole

Sfaturi pentru părinți

Sfaturi pentru bolnavi de la părintele Arsenie Boca

Îl rog pe Dumnezeu din toată inima să ne întâlnim și la ușa Raiului!

În mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă!

OMUL ULTIMULUI VEAC - de Eliana Popa

Total comentarii : 0
avatar