Avea bunica mea de toate:
Avea o prispă cu mușcate,
Avea fântână, pâine, sare,
Avea putere și răbdare.

 

Avea credință și iubire
Și-un dor nespus de nemurire,
Avea un cal la o căruță,
Și lapte bun de la văcuță.

 

Avea p ... Detalii... »

... More »

Învăţaţi copilaşii cei mici să se roage. Ştiţi voi că un copilaş din acela mic când se roagă, trei îngeri stau lângă dânsul? Atâta-i de primită rugăciunea copiilor. Dar de ce? Pentru nevinovăţia şi curăţia lor. Odată a luat Mântuitorul un copilaş de mână şi a zis: "Amin, zic vouă, de nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi ca pruncul acesta, nu puteţi intra în Împăr ... Detalii... »

... More »

Auzim deseori îndemnul: "Lasă tinerii să se iubească! Ce rău fac dacă se iubesc?"
Ei bine, "iubirea" asta de care vorbesc ei e desfrânare, adică sex fără căpătâi, fără angajament, fără responsabilitate și fără iubire jertfelnică. Și din această "iubire" ies de cele mai multe ori copii tăiați în bucăți de doctori ai morții ve ... Detalii... »

... More »

Și-o să plângi. Și-o să-ți fie dor. Și-o să regreți. Și-o să pierzi. Și-o să pleci. Și-o să te doară. Și-o să înveți. O să înveți să trăiești cu toate. O să înveți să trăiești cu lacrimile în gât. Și-o să înveți să le pui lacăt. O să înveți să trăiești cu dorul, chiar dacă vei simți cum mușcă din tine cu fiecare zi ce trece. O să înveți să trăiești cu regretele... ... Detalii... »

... More »