9:04 PM
Cuvânt de întărire al Părintelui Justin Pârvu pentru vremurile din urmă

Cuvânt de întărire al Părintelui Justin Pârvu (1919-2013) pentru vremurile din urmă:
 

"Măi, eu am visat acum, într-o noapte, după ce am venit de la Sfânta Liturghie, la o jumătate de oră după ce adormisem, și am avut trei vise la rând chinuitoare cum erau pecetluiți oamenii de către slujitorii lui antihrist. Îi adunau de pe stradă și într-un laborator al lor îi pecetluiau forțat cu un cip electronic de mărimea unui sâmbure de prună. Bineînțeles că nu trebuie să dăm crezare viselor. Dar vedeam un lucru foarte interesant „cei care erau câte doi sau mai mulți la un loc reușeau să scape, să rămână nepecetluiți, dar cei care erau singuri, erau ușor răpiți și pecetluiți. Și spun aceasta, nu că sunt eu vizionar „nici vorbă! „cred însă că dacă vom crea o unitate duhovnicească și ne vom opune împreună, Domnul își va face milă cu noi. Pentru că singuri nu vom rezista și de aceea ei și urmăresc să ne dezbine unul de altul. Dragostea și rugăciunea vor avea multă putere și tehnica lor va deveni neputincioasă, după cum spune și Domnul în Evanghelie: „Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt și Eu în mijlocul lor”(Mt. 18:20). Ei folosesc acum și mijloace hipnotice. Nu vedeți cum tehnica asta îl face pe om să nu mai poată dormi, să nu mai poată judeca, să obosească foarte repede? Această tehnică asupra psihicului uman are efect mai puternic decât alcoolul, e un drog periculos.
Doresc tuturor să se afle într-o mai mare unitate. Ca să fie unitate, trebuie să fie dragoste. Iar ca să fie dragoste, trebuie să ne rugăm mai mult. Deci, Rugăciune, Dragoste și Unitate, ca să putem ajunge astfel la adevărata Credință. Dacă nu vom avea acestea vom avea boală, dihonie, sminteală și dizarmonie. Trebuie deci să revenim în starea în care vom putea valorifica și învăța care sunt valorile noastre, ce anume ne ajuta în personalitatea și prestigiul nostru. Iar asta se poate face numai prin Unitate, prin legătura desăvârșită între frații Lui Hristos!" 

(Părintele arhimandrit Justin Pârvu)

Vizualizări: 968 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: aL, Părintelui, vremurile, Pârvu, De, întărire, din, urmă, Justin, Cuvânt, Pentru | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Părintele Ioan Danci - Dumnezeu să vă dăruiască Raiul!

Părintele Ioan Istrati - SĂ NE ÎNTOARCEM LA HRISTOS!

Părintele Ghelasie Țepeș - Întoarceți-vă la Dumnezeu!

Prietenul tău va fi lângă tine atunci când ești la înălțime, cât și atunci când ești căzut sau doborât la pământ

Să încercăm să facem în fiecare zi o faptă bună, cât de mică...

Total comentarii : 0
avatar