9:58 PM
Cuviosul Gherontie cel nebun pentru Hristos m-a ajutat să-mi găsesc un loc de muncă

Pe Cuviosul Gherontie nu l-am văzut niciodată, am aflat despre el de la soţul meu, care l-a cunoscut mai îndeaproape. Cel mai mult am aflat însă despre minunatul lui ajutor din primele două volume, pe care soţul meu le-a primit şi le-a adus acasă într-o seară, când s-a întors de la Alba Iulia. M-am bucurat foarte mult de cărţi şi, în decurs de o săptămână, am citit ambele volume.

Eu eram destul de îngrijorată, deoarece mi se termina concediul maternal şi nu aveam serviciu. Soţul m-a îndemnat să-l rog pe Cuviosul Gherontie să mă ajute. Noi stăm într-o zonă defavorizată, iar în cel mai apropiat oraş de noi, Ocna Mureş, sunt puţine locuri de muncă, astfel că majoritatea oamenilor fac naveta la Turda, Aiud sau Alba Iulia.

L-am rugat pe Cuviosul Gherontie să mă ajute şi, în decurs de două săptămâni, am fost angajată chiar în domeniul pentru care m-am pregătit în facultate.

Sunt sigură că fără ajutorul Cuviosului nu îmi găseam aşa de repede un loc de muncă, mai ales că nu am experienţă în domeniu.

Cristina C.

Vizualizări: 3925 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: cel, Pentru, loc, de muncă, găsesc, Cuviosul, Gherontie, M-a, Hristos, Un, să-mi, Nebun, ajutat | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

Măi, să nu uităm că suntem ortodocși, să nu uităm că suntem botezați și că avem o datorie...

Mărturia unui pustnic despre Părintele Justin Pârvu

Dacă nu cerem iertare și nu iertăm, în zadar așteptăm Paștile!

Nu-i nimic mai scump la Dumnezeu ca timpul pe care ni-l dă să-l trăim

Icoana Sfântului Ierarh Nicolae, în care s-a tras cu mitraliera

Total comentarii : 0
avatar