7:39 AM
Dumnezeu nu bombardează, nu ucide, nu sfărâmă, nu distruge!

Văd cu durere cum din ce în ce mai mulți oameni dezertează de la viața în Hristos. Mântuitorul n-a făcut rău niciunei muște, a adus vindecarea, bucuria, pacea, lumina, viața. El n-a întors cu forța la credință pe nimeni. El n-a ucis pe cineva ca să-i salveze sufletul. El e Domnul libertății, chiar dacă asta ar însemna pierzarea celui ce Îl refuză definitiv. 
Dumnezeu nu bombardează pentru ideologii, nu ucide de dragul unității, nu sfărâmă, nu distruge, nu omoară. El suflă cu nemurire peste oameni și cei ce VOR, îl urmează în viața veșnică. Așa că orice om care justifică suferința, ura, durerea, moartea, violența, distrugerea, nu e decât un om al diavolului, care de la început a fost ucigaș de oameni.  
Domnul e Iubitorul de oameni și Făcătorul de viață.

 

Într-o lume de minciuni, violență și moarte, singura picătură de adevăr e în lacrimile pruncilor și în Dumnezeiescul Potir plin de Sângele Lui Hristos. Singurătatea cu Dumnezeu e de mii de ori mai plină de bucurie decât adunătura de oameni fără de El.
 

M-a întrebat un tip: 
- Părinte, fugim în altă țară, sau rămânem? 
I-am zis: 
- Pământul țării plin de sfinte moaște de eroi e ca trupul mamei. Cum vrei să mori: departe în zări străine sau strângându-ți mama în brațe?

(Părintele Ioan Istrati)

Vizualizări: 3226 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: distruge!, nu, bombardează, Dumnezeu, sfărâmă, ucide | Evaluare: 3.5/2

Alte articole

Cuvântul Sfântului Ioan Gură de Aur la Învierea Domnului

Îți iubeşti copilul? Aruncă țigara!

Doamne-n săptămâna asta

Să mergem la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie să ne întâlnim cu Dumnezeu!

În Cine trebuie să credem?

Total comentarii : 1
avatar
0
1 Ion Ghenescu • 2:13 AM, 2022-05-17 [Intrare]
TRĂIASCĂ RUSIA ȚARĂ SFÎNTĂ ALEASĂ DE BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI. TRĂIASCĂ DOMNUL VLADIMIR PUTIN APĂRĂTORUL ORTODOXIEI. JOS UCRAINA NAZISTĂ FASCISTĂ. JOS NAZIȘTII DE UCRAINENI CARE NE-AU LUAT BUCOVINA DE NORD CU CERNĂUȚI ȘI CEA MAI MARE PARTE A MARAMUREȘULUI. JOS SATANISTUL MASON EVREU ZELENSKI.
avatar