9:12 PM
Nu contează câți oameni îți vor răul, contează că Dumnezeu îți vrea binele

Nu te întrista, omule pentru răutățile lumii, pentru ispitele ce vin de la oameni! Bucură-te, omule de iubirea Lui Dumnezeu, de ocrotirea Maicii Domnului și a sfinților, de prietenii adevărați pe care îi ai în jurul tău! Găsești mereu să te tulburi de mici răutăți ce le întâlnești în cale, dar nu te bucuri de prietenii tăi dragi care te iubesc. Haide, omule, zâmbește! E gratis și face bine!
 

Nu contează câți oameni îți vor răul, contează că Dumnezeu îți vrea binele! Oamenii, astăzi te iubesc și cu tine se infrățesc, iar mâine te nedreptățesc și te urăsc. Dumnezeu ne iubește și atunci când noi nu Îl iubim. Iubește și iartă, omule cât poți mai mult, doar așa mai poți aduce o rază de speranță că lumea se va schimba în bine.

Să iubești și să ierți în orice situație, în fața Lui Dumnezeu este cea mai bună demonstrație de creștin și candidat la Împărăția Cerurilor! Nu te împiedica de răul pe care ți-l pricinuiesc alții, ține-te strâns de binele oferit de Dumnezeu! Nu vă culcați fără să vă rugați și fără să iertați și fără să vă închinați!

(Părintele Ioan Danci)

Vizualizări: 1024 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: îți, vrea, , Binele, nu, Oameni, Dumnezeu, contează, câți, răul, vor | Evaluare: 0.0/0

Alte articole

SCRISOARE DE LA DUMNEZEU

Rugăciune zilnică pentru întreaga familie

ȘTII TU, OMULE? - de Eliana Popa

Omul - o ființă veșnic nemulțumită, care mereu se concentrează pe ceea ce nu are

Mărturia Părintelui Justin Pârvu despre Părintele Ilie Lăcătușu

Total comentarii : 0
avatar