11:41 PM
Părintele Ioan Istrati - Când moartea dansează pe străzi, înțelegem că am eșuat

Pe mine războiul ăsta m-a terminat complet. Și fizic. Mi-e rău îngrozitor de atâta moarte și durere. Ipocriții îmi zic de Serbia, Siria... Iertați-mă că n-am plâns pentru ei, dar știam sporadic și filtrat de ororile de acolo. Aici ni s-a vărsat toată copaia iadului în inimi. 
Îmi vine să caut o vizuină,  să mă târăsc acolo și să mor. Nu mai pot de atâta suferință! Și aici mă refer la bombardamente, ucideri, distrugere, perversiune, scuturi umane, violența de a te ascunde în spatele civililor, deci, mă refer la toată mizeria.
 Și mai ales la înverșunarea tâmpă a celor ce justifică eretic și ucigaș uciderea. Faptul că există pe lumea asta atâția psihopați mă înfricoșează. Îmi dau seama de eșecul nostru de a încreștina adânc lumea, de răul absolut ascuns în rărunchii umanității, de oroarea superstiției ca negoț cu Dumnezeu fără iubire, De fațada aurită a unei hâde inadecvări obsedate de materie. 
Când moartea dansează pe străzi, înțelegem că am eșuat.
Și încă un lucru: de acum voi petrece mult mai puțin timp cu rănile și greșelile altora, și mai mult cu ale mele. 
Iertați-mă!

Vizualizări: 1867 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: înțelegem, Istrati - Când, am, dansează, , Părintele, pe, străzi, Ioan, Moartea, eșuat | Evaluare: 3.0/1

Alte articole

CE-AȘ FI DE NU AȘ CREDE-N TINE? - de Preot Sorin Croitoru

La sfârșit, vreau ca Dumnezeu să privească spre mine și, zâmbind, să spună: „Acesta-i copilul Meu!"

Trebuie să se trezească în fiecare român conştiinţa unei mari datorii!

În orice chip s-ar apropia cineva de Hristos, se tămăduieşte

Să vă spovediți și să vă împărtășiți. Să aveți o clipă în care să vă împăcați cu Dumnezeu

Total comentarii : 0
avatar