9:59 PM
Părintele Ioan Istrati - Când te doare inima de la atâta răutate în lume, o suni pe mama și ea te alină

Ascunde-te în chilia ta și plângi pentru durerea milioanelor de oameni nevinovați. Altfel n-ai înțeles și n-ai simțit nimic din Crucea Lui Hristos Dumnezeu. Singurătatea cu Dumnezeu e de mii de ori mai plină de bucurie decât adunătura de oameni fără de El.
Dacă ai o dilemă, întreabă-te: acest lucru slujește sau nu vieții, veșniciei și Lui Dumnezeu? Și alege Viața. Sângele are glas. Vorbește. Strigă. Cheamă pe Dumnezeu. Plânge la durerile lumii. Glăsuiește după moarte.

"Glasul sângelui fratelui tău strigă către Mine din pământ."

În acest experiment psihotic planetar, frica și ura au pus stăpânire pe oameni. Peste tot apar pierzătorii, oamenii care garantează iadul pentru cei ce nu gândesc ca ei. Dumnezeul nostru e Mântuitor, nu pierzător. Mizeriile au un numitor comun: mai devreme sau mai târziu ies la suprafață.

Rugăciunea e Însuși Dumnezeu Care lucrează iubirea infinită în oamenii de țărână și îi unește cu Sine prin Jertfă. Când te doare inima de la atâta răutate în lume, o suni pe mama și ea te alină. Când lumea devine un iad, Dumnezeu ascunde Raiul în inimile celor care se roagă. Rugăciunea e cerul inimii de pământ. Cea mai puternică armă din lume e mintea care se roagă în inimă. Ea arde pe draci și înflorește lumea.

Vizualizări: 10442 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: o suni pe mama și ea te alină, Părintele Ioan Istrati - Când te do | Evaluare: 2.9/7

Alte articole

Părintele Ioan Istrati - Păcatul te face rău și răutatea te face prost

Corpul uman după moarte

Să nu vă cuprindă frica! Să vă faceţi cruce şi să nu vă temeţi!

Vrei să ajungi să fii chip îngeresc? Iubește!

Fără Trupul și Sângele Lui Hristos, nu putem moșteni viața veșnică!

Total comentarii : 0
avatar