9:16 PM
Părintele Ioan Istrati - DE UNDE VINE SUFERINȚA?

De unde vine suferința?
1. Din uciderea pruncilor care trebuiau îmbrățișați și hrăniți de un miliard de ori (un miliard de îmbrățișări lipsă la fiecare bebeluș înmulțit cu 20 milioane de prunci) 

Avorturile creează o gaură neagră în universul întregului neam care absoarbe ființa lui.
 

2. Din hoție. Fiecare gură de mâncare pe care o furi sau o arunci, înseamnă foamea înlăcrimată a copiilor care scotocesc prin gunoaie și se sting în suferință. 
 

3. Din prostie. Fiecare incompetent pus prin corupție într-un post nemeritat duce la colapsul treptat al întregului mecanism social. Și la noi sunt enorm de mulți imbecili cu foncții... 
 

4. Din zel psihopat. Dacă ți s-a dat putere de a face rău, poți să distrugi întregul neam pe care-l târăști după tine în iad. A amenda o bunicuță cu 50 de milioane, 9 luni de pensie, că a întârziat zece minute de lege tâmpă, echivalează cu blestemul tuturor urmașilor tăi o mie de ani.
 

5. Din slugărnicie. Dacă accepți bocancul aberant pe gât cu orice pretext, te trezești în timp fără coloană vertebrală.  E ceea ce am pățit noi în anii 50.
Enumerarea continuă până la un miliard. 
Doamne, iartă-ne!

Vizualizări: 4619 | Adăugat de: mariusdumitru777 | Tag-uri: SUFERINȚA?, Ioan, unde, Părintele, vine, Istrati - De | Evaluare: 1.0/1

Alte articole

Să ne îndreptăm atenția, cu iubire, la legea Lui Dumnezeu!

Părintele Cleopa Ilie - Reguli de bază pentru creștinii care merg la Biserică

Părinte, oricum aș da-o, orice mi-ai zice, dimineața nu mă pot ruga!

Rețeta Părintelui Justin Pârvu pentru tratarea cancerului

Iertaţi-vă, iubiţi-vă, mai vizitaţi-vă, încurajaţi-vă, ajutaţi-vă!

Total comentarii : 0
avatar